Boodschappen

Impala Corned beef

340 g
2. 99
U

Omschrijving

Corned Beef

Ingrediënten

Gekookt rundvlees en rundvlees (97%), zout, suiker, conserveermiddel: E250

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per per 100g)

  • Energie Kilojoules (kJ) 943
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 226
  • Vetten (g) , waarvan 15
   verzadigde vetzuren (g) 6
  • Koolhydraten (g) , waarvan 1
   suikers (g) 1
  • Eiwitten (g) 22
  • Zout (g) 2.5

  Bereidingswijze

  Koel serveren. Voor openen verwijder etiket en gebruik sleutel anders met blikopener de twee zijden van het blik openen.

  Afzender en adres

  Gloe & Zeitz B.V.
  P.O. Box 9030 3007 AA Rotterdam The Netherlands

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.