Boodschappen

Princes Kabeljauwlever in eigen olie

120 g
1. 95
U

Omschrijving

Kabeljauwlever in eigen olie

Ingrediënten

Ingrediënten: Kabeljauwlever (Gadus morhua) (99%) (VIS), zout

Allergie informatie

 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1781
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 483
 • Vetten (g) , waarvan 43
  verzadigde vetzuren (g) 5.3
 • Koolhydraten (g) , waarvan 3.8
  suikers (g) 0
 • Eiwitten (g) 7.4
 • Zout (g) 0.9

Gebruiksadvies

Te veel vitamine A kan schade aan het ongeboren kind veroorzaken. Zwangere vrouwen mogen daarom niet meer dan 3000 microgram vitamine A per dag binnenkrijgen. Het gaat om vitamine A uit dierlijke producten en supplementen. Omdat in lever veel vitamine A zit, is het beter dit tijdens de zwangerschap niet te eten.

Afzender en adres

Princes Foods B.V.
P.O. Box 19157 3001 BD Rotterdam Nederland

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.