Boodschappen

Vis Marine Noorse zalm gerookt

100 g
3. 69
U

Omschrijving

Gerookte zalm, getrancheerd

Ingrediënten

Ingrediënten :97% Zalm* (VIS), zout, gebufferd azijnpoeder (conserverend ingrediënt), rook. *Atlantische zalm (Salmo salar), gekweekt in Noorwegen, kweekmethode: kooien in zee.

Allergie informatie

 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 629
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 150
 • Vetten (g) , waarvan 7.3
  verzadigde vetzuren (g) 2.6
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0
  suikers (g) 0
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 21.1
 • Zout (g) 2.5

Bereidingswijze

Serveertip: Om de smaak van dit product goed zijn recht te laten komen, de verpakking 15 minuten voor gebruik openen en serveren op kamertemperatuur.

Afzender en adres

Vismarine
Postbus 80, 4153 ZH Beesd

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.