Boodschappen

Bio+ Noorse zalm gerookt

100 g
4. 39
U

Omschrijving

Biologische gerookte zalm, getrancheerd

Ingrediënten

Ingrediënten :97% zalm* (VIS), zout, conserveermiddel: gebufferde azijn, rook. *Atlantische zalm (Salmo salar), gekweekt in Noorwegen, Schotland of Ierland, kweekmethode: kooien in zee. * van biologische oorsprong

Allergie informatie

 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 745
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 178
 • Vetten (g) , waarvan 9.8
  verzadigde vetzuren (g) 2.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0.6
  suikers (g) 0.6
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 21.9
 • Zout (g) 2.5

Gebruiksadvies

Waarschuwing: Ondanks zorgvuldig fileren kan er onbedoeld een graatje in de vis zijn achtergebleven.

Afzender en adres

BIO+
Antwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.