Boodschappen

1 de Beste Zalmfilet zonder huid

300 g
8. 45
U

Omschrijving

Zalmfilet

Ingrediënten

Ingrediënten :Zalm (VIS) (Salmo salar, gekweekt in Noorwegen, kweekmethode: kooien). Dit product komt uit een kwekerij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de ASC-standaard voor verantwoord gekweekte vis, schaal- en schelpdieren. www.ascaqua.org. ASC-C-00004.

Allergie informatie

 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 747
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 179
 • Vetten (g) , waarvan 11
  verzadigde vetzuren (g) 2.3
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0
  suikers (g) 0
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 20
 • Zout (g) 0.115

Bereidingswijze

BEREIDINGSWIJZE: haal de vis uit de verpakking. Dep de vis droog en breng op smaak met peper, zout en/of kruiden. De bereidings- tijden zijn mede afhankelijk van de dikte van de vis. KOEKENPAN: verhit boter en/of (olijf)olie en bak de zalmfilet op matige temperatuur in 6-8 minuten gaar. Halverwege keren. OVEN (180°C): leg de filet in een ingevette ovenschaal en voeg 50 ml water of witte wijn toe. Dek de schaal af met aluminium folie en stoof de vis in 15-20 minuten gaar. BBQ/ GRILL/GOURMET: Bestrijk de vis met (olijf)olie en grill de vis in 4-6 minuten. Halverwege keren.

Afzender en adres

Detailresult
Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.