Boodschappen

Efepasa Turkse specialiteiten güven

250 g
3. 89
U

Omschrijving

Knoflookworst (turks soort). Benodigde hoeveelheid

Ingrediënten

Ingrediënten per 100g:, 115g rundvlees, rundvet, zout, kruiden, dextrose, maltodextrin, antioxidant: E301, smaaksversterker: E621, conserveermiddel: E250, zuurmiddel: citroenzuur, uittreksels van specerijen, rijpingscultuur

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per per 100g)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1652
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 399
  • Vetten (g) , waarvan 34.7
   verzadigde vetzuren (g) 18.2
  • Koolhydraten (g) , waarvan 1
   suikers (g) 0.4
  • Eiwitten (g) 18
  • Zout (g) 3

  Afzender en adres

  Egetürk GmbH & Co.
  KG - Feldkasseler Weg 5 - 50769 Köln

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.