Boodschappen

American Popcorn zoet

300 g
1. 55
U

Omschrijving

Magnetron popcorn ZOET

Ingrediënten

Ingrediënten:pofmaïs 84,38%, gedeeltelijk gehydrogeneerde palmolie15,62%(15,53 olie, zoetstof (sucralose E955).

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1755.41
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 419.54
  • Vetten (g) , waarvan 17.9
   verzadigde vetzuren (g) 8.36
  • Koolhydraten (g) , waarvan 49.7
   suikers (g) 1.28
   Voedingsvezel (g) 10.52
  • Eiwitten (g) 9.65
  • Zout (g) 0

  Gebruiksadvies

  ATTENTIE: Bereiding van de popcorn door kinderen altijd ondertoezicht van een volwassene. Blijf tijdens de gehele bereiding van de popcorn bij de magnetron. Juist gebruik van de magnetron. Gebruik een schone magnetron. Let op dat de zak de zij- en/of bovenkant(en) van de magnetron tijdens de bereiding niet raakt.

  Bereidingswijze

  1. Verwijder de plastic verpakking. Leg de zak in het midden van de magnetron volgens de instructies op de zak 2. Zet de magnetron aan op de maximale stand. De bereidingstijd verschilt per magnetron en is 2 tot 4 minuten. LUISTER! Zodra de tussentijd tussen het poffen van een korrel 1 à 2 seconden bedraagt, is de popcorn klaar. 3. ATTENTIE: Het product is heet. Pak de zak bij de bovenhoeken vast en haal deze uit de magnetron. 4. ATTENTIE! Maak de zak voorzichtig open want de damp is erg heet.

  Afzender en adres

  Akdos
  t Zwarte Land 10A, 3925 CK SCHERPENZEEL

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.