Boodschappen

Oldtimers Zoethouders

235 g
Pittigzoete drop van alleen de beste pure ingrediënten zoals echte Arabische gom voor de structuur, zoethout voor de eigenzinnige dropsmaak en een zoethoutpoederlaagje voor de ultieme mondsensatie.
2. 39
U

Omschrijving

Zoete drop met zoethoutpoeder

Ingrediënten

Ingrediënten: suiker, glucose-fructosestroop, gemodificeerd zetmeel, geleermiddel (arabische gom), zoethoutpoeder, zoethoutwortelextract, salmiakzout, kleurstof (karamel).

Allergie informatie

 • Vrij van Gluten

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1412
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 333
 • Vetten (g) , waarvan 0.1
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 79
  suikers (g) 58
 • Eiwitten (g) 0.9
 • Zout (g) 0.12

Afzender en adres

Oldtimers Consumentenservice
Antwoordnummer 10500, 5060 WB Oisterwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.