Boodschappen

Oldtimers Dropmix Jochums favorieten

300 g
Dropmix van volzoet tot subtielzout en van zacht en chewy tot lekker stevig. Van alleen de beste ingrediënten zoals Arabische gom voor de structuur en zoethout voor de onvergelijkbare dropsmaak.
3. 15
U

Omschrijving

Mix van zoete, zoute en salmiakdrop

Ingrediënten

Ingrediënten: suiker, glucose-fructosestroop, geleermiddel (arabische gom), zetmeel, gemodificeerd zetmeel, zoethoutwortelextract, salmiakzout, zoethoutpoeder, kleurstof (karamel), glansmiddel (carnaubawas), natuurlijke aroma's.

Allergie informatie

 • Vrij van Gluten

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1330
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 314
 • Vetten (g) , waarvan 0.1
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 71
  suikers (g) 47
 • Eiwitten (g) 0.9
 • Zout (g) 0.14

Afzender en adres

Oldtimers Consumentenservice
Antwoordnummer 10217, 2800 VB Gouda, Nederland

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.