Boodschappen

Weidenaar Drentse droge worst

165 g
2. 49
U

Omschrijving

Drentse droge worst

Ingrediënten

Ingrediënten: varkensvlees 77%, varkensseparatorvlees 19%, zout, kruiden & specerijen, dextrose, suiker, stabilisator(E450(I)), anti-oxidant(E300), conserveermiddel(E250, E252).

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1655.81
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 399.45
  • Vetten (g) , waarvan 33.4
   verzadigde vetzuren (g) 10.4
  • Koolhydraten (g) , waarvan 1.31
   suikers (g) 0.51
   Voedingsvezel (g) 0.2
  • Eiwitten (g) 23.3
  • Zout (g) 5

  Gebruiksadvies

  Velletje om de worst is geschikt voor consumptie

  Afzender en adres

  Weidenaar vleesbedrijf
  Hogedijken 51, 9101 WZ Dokkum

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.