Boodschappen

Ibuprofen 200 mg

10 stuks
Ibuprofen 200 mg HTP Huismerk omhulde tabletten is een ontstekingsremmende en koortswerende pijnstiller en is te gebruiken bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn bij inentingen, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, spierpijn en reumatische pijn. Advies Wij adviseren u voordat u een zelfzorgmedicijn aanschaft en gebruikt altijd goed geïnformeerd te zijn over het medicijn en de eventuele bijwerkingen. De informatie op onze site vervangt nooit het individueel advies van een apotheker, arts of drogist. Voor al uw vragen over uw gezondheid en geneesmiddelen verwijzen wij u door naar thuisarts.nl. Hier vindt u betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte. Dosering Voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar.De aanbevolen dosering is eerst 2 tabletten à 200 mg of 1 tablet à 400 mg, zo nodig gevolgd door 1 of 2 tabletten à 200 mg of 1 tablet à 400 mg per keer. U mag ten hoogste 6 tabletten à 200 mg of 3 tabletten à 400 mg per dag (= 24 uur) innemen. Het is raadzaam de doseringen gelijkmatig over de dag te verdelen. Wijze van innemen De tabletten in hun geheel doorslikken met een ruime hoeveelheid water Samenstelling De werkzame stof in dit middel is ibuprofen. Elke omhulde tablet bevat 200 mg respectievelijk 400 mg ibuprofen. De andere stoffen in dit middel zijn maïszetmeel, voorverstijfseld maïs zetmeel, watervrij colloïdaal siliciumdioxide, natriumzetmeelglycolaat type A, stearinezuur, talk, titaandioxide (E171), hydroxypropylmethylcellulose type 2910 5cP, erytrosine (E127) Bijsluiter Wij verwijzen u voor de bijwerkingen van het medicijn door naar de bijsluiter van dit medicijnDownload hier de bijsluiter Voor de volledige consumenten-informatie van een zelfzorgmedicijn, verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant, zoals goedgekeurd door het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de juistheid en inhoud van deze bijsluiter. Het tonen van de bijsluiter is een verwijzing. We raden u altijd aan om eerst de verpakking en de bijsluiter te lezen alvorens het product te gebruiken. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice. Bewaren Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.Ibuprofen 200 mg HTP Huismerk, omhulde tabletten. Bewaren beneden 25C. Maximaal Voor de verkoop van geneesmiddelen online geldt een maximum van 3 stuks per bestelling.
73
U

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.