Boodschappen

Always Maandverband ultra night met vleugels giga pack

28 stuks
Tot 100% bescherming tegen lekjes. Slaap zacht met Always Ultra Night maandverband. Perfect mogelijk wanneer je Always Ultra Night maandverbanden gebruikt. Speciaal ontworpen voor bescherming gedurende de nacht, Always Night maandverbanden bieden je ¿s nachts extra bescherming tegen lekjes, ongeacht hoe vaak je ook zou draaien of woelen. Ze zijn super absorberend, de kern sluit het vocht op en voorkomt zo lekjes langs de randen. Ze hebben bovendien een geur neutraliserende technologie zodat je ¿s morgens fris en zorgeloos ontwaakt. Always Ultra Night maandverbanden zijn 3mm dun, maar toch bieden ze tot 100% bescherming gedurende de nacht voor een ongelooflijk comfortabel gevoel. - 40% langer dan Ultra Normal voor extra bescherming tegen lekjes gedurende de nacht. - Sluit aan bij je lichaamsvorm en heeft vleugels om het maandverband op zijn plaats te houden, zelfs wanneer je 's nachts beweegt. - Met een vocht absorberende gel en gel lekt niet. - De geur neutraliserende technologie sluit geurtjes op, en camoufleert ze niet alleen. - Katoen* aanvoelend toplaagje voor een super zacht gevoel op de huid. (* dit product bevat geen katoen) - Dermatologisch getest. Zacht voor de huid.
6. 99
U

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.