Boodschappen
ACTIE

Always Maandverband ultra long met vleugels giga pack

32 stuks
Tot 100% bescherming tegen lekjes. Om het even wat de dag voor jou in petto heeft, met Always Ultra ben je beschermd. Always Ultra Long Maandverband biedt je de vertrouwde bescherming van Always, met wel 100% bescherming tegen lekjes. Always Ultra heeft een vocht absorberende gel en gel lekt niet. Dit komt doordat de gel het vocht vasthoudt om lekjes te voorkomen. Het bevat ook een Geurneutraliserende technologie die geurtjes opsluit en ze niet camoufleert. Always Ultra maandverbanden zijn 3mm dun, maar toch bieden ze tot 100% bescherming voor een ongelooflijk comfortabel gevoel. Always Ultra Long maandverbanden zijn langer (Vs. Always Ultra Normal) voor meer bescherming en bieden je de beste bescherming tegen lekjes tijdens je menstruatiecyclus. - Met een vocht absorberende gel en gel lekt niet. - Katoen* aanvoelend toplaagje voor een super zacht gevoel op de huid. (* dit product bevat geen katoen). - Anti-lekjes bescherming houdt het vocht onder controle. - De geur neutraliserende technologie sluit geurtjes op, en camoufleert ze niet alleen. - Dermatologisch getest. Zacht voor de huid. - Met vleugels om het maandverband op zijn plaats te houden.
4. 59
5.55
U
Geldig van
woensdag
29 november t/m
dinsdag
5 december 2023

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.