Boodschappen
ACTIE

Always Inlegkruisjes freshness normal

30 stuks
Verfrist en beschermt met verbeterde geur neutralisatie. Het inlegkruisje in normale maat met een fris geurtje. Always Normal Freshness inlegkruisjes hebben een nieuw fris geurtje door de actieve poriën. Ze beschermen je elke dag met hun unieke geur neutraliserende technologie die nu nóg beter is: neutraliseert geurtjes langer dan ervoor, in plaats van ze enkel te maskeren. - Always Normal Freshness inlegkruisjes zijn ademend en dermatologisch getest. - Geurtjes worden gevangen door ActiPearls. - Geurtjes worden geneutraliseerd, in plaats van ze enkel te maskeren. - Unieke combinatie : beschermingszones aan beide zijden, 2 in 1 zacht, super absorberend, blijft optimaal op zijn plaats en is flexibel. - De geur neutralisatie bevat een subtiel parfum.
2. 19
2.35
U
Geldig van
woensdag
10 april t/m
dinsdag
16 april 2024

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.