Boodschappen

Organix Knijpzakje strawberry-blueberry +6 mnd

100 g
1. 35
U
Basisprijs + SUP-heffing

€ 1.30 + € 0.05

Omschrijving

Biologische babyvoeding, vanaf 6 maanden. Fruitpuree.

Ingrediënten

Ingrediënten: Bio ingrediënten: Appelpuree 77%, Aardbei, 20%, Bosbes 3%

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 212
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 50
  • Vetten (g) , waarvan 0.2
   verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 11
   suikers (g) 10
   Voedingsvezel (g) 1.3
  • Eiwitten (g) 0.4
  • Zout (g) 0.01

  Gebruiksadvies

  Vanaf 6 maanden. Knijp uit op een lepel. BELANGRIJK: Houd de dop uit de buurt van je kind. Zorg dat je kindje zit en blijf in de buurt als het eet.

  Afzender en adres

  Organix
  Postbus/BP 3243, NL-4800 DE Breda

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.