Boodschappen

Bonbébé Biomenu m1511 pastaschotel met kalkoen

250 g
1. 19
U

Omschrijving

Biologische babyvoeding met volkorenpasta en kalkoen, vanaf 15 maanden

Ingrediënten

Ingrediënten: 34% tomaat*, 20% wortel*, water, 18% gekookte volkorenpasta (water, volkoren TARWEMEEL*), 8% kalkoen*, peterselie*, oregano*, zwarte peper*. *van biologische oorsprong. Dit product kan sporen van MOSTERD bevatten.

Allergie informatie

 • Bevat Gluten
 • Kan sporen bevatten van Mosterd
 • Bevat Tarwe

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 192
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 45
 • Vetten (g) , waarvan 0.9
  verzadigde vetzuren (g) 0.2
 • Koolhydraten (g) , waarvan 5.9
  suikers (g) 2.3
  Voedingsvezel (g) 1.3
 • Eiwitten (g) 2.8
 • Zout (g) 0.04

Gebruiksadvies

15+ maanden. Gebruiksaanwijzing: Uitscheppen met een plastic lepeltje.

Bereidingswijze

[ "Magnetron (600 Watt): verwarm het geopende potje circa 40 seconden, niet laten koken.", "Au bain-marie: verwarm het potje enkele minuten in net niet kokend water. Roer de inhoud van het potje goed door met een plastic lepeltje en controleer de temperatuur om verbranding te voorkomen." ]

Afzender en adres

Bonbébé
Antw.nr. 3500, 4140 VH Beesd

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.