Boodschappen

1 de Beste Vloeibaar wasmiddel zwart

1,35 liter
2. 28
U

Omschrijving

Gebruiksadvies

Geschikt voor wassen op 20 °C, 30 °C, 40 °C en 60 °C. Sorteer uw wasgoed op kleur en soort. Doseer het wasmiddel volgens de aangegeven doseerhoeveelheid. Volg altijd nauwlettend de wasinstructies op het etiket. Doseer via het zeepbakje of een wasbol. Bij gebruik van de wasbol deze rechtop boven op het wasgoed plaatsen. Nieuw gekleurd textiel altijd enige malen apart wassen. Was nooit wasgoed met het symbool (niet wassen, zelfs niet weken in water symbool). Niet geschikt voor wol en zijde. Vorstvrij bewaren. Niet rechtstreeks op uw textiel gieten. Machinewas (2,5 kg droog wasgoed ): Dosering: Voor alle waterhardheden. 1 doseerdop = ca. 40 ml Licht en normaal bevuild wasgoed 50 ml Sterk bevuild wasgoed 75 ml Handwas : Gebruik 30 ml per 10 liter water. Het wasmiddel voor gebruik eerst laten oplossen. Het wasgoed niet inweken of in het sop laten liggen. Goed uitspoelen voor het drogen.

Afzender en adres

1 de Beste
Antwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.