Boodschappen

Superschoon Dikke bleek

2 liter
1. 45
U

Omschrijving

12X750 ml 1de Beste Dikke Bleek Original

Gebruiksadvies

Dikke bleek kan zowel verdund als onverdund gebruikt worden. Altijd goed naspoelen met water. Uiterste voorzichtigheid geboden met dikke bleek flacon

Afzender en adres

Support
Detailresult Groep NV Antw. n 309 1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.