Boodschappen

Ambi Pur 3volution bloesem starterskit

20 ml
6. 17
U

Omschrijving

Gebruiksadvies

1: Verwijder dopjes van de navulling. Verwijder de flesjes nooit uit de gemeenschappelijke houder. 2: Uit stopcontact halen alvorens de navulling in het apparaat te plaatsen. Duw de navulling totdat deze vastklikt. 3: Plaats altijd het apparaat in het stopcontact met de flesjes aan de onderkant. Om lekken te voorkomen, plaats of draai het apparaat nooit ondersteboven. 4: Het apparaat verspreidt geregeld automatisch een andere geur, zoals wordt aangegeven door de verschillende led lampjes. 5. Alle led lichtjes zullen gelijktijdig pulseren wanneer de hervulling bijna leeg is. Opgepast! Verwijder het apparaat uit het stopcontact en vervang de navulling na volledig gebruik. Altijd de navulling rechtop houden. Alleen gebruiken zoals aangegeven. Laat boven de luchtverfrisser zeker 50 cm vrije ruimte. Niet bedekken of achter een gordijn plaatsen. Niet gebruiken met verlengsnoeren of stekkerdozen.

Afzender en adres

P&G DCE bvba/sprl-Belgium Distr. Div.
Temselaan 100, B-1853 Strombeek-Bever, Belgium

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.