Ga naar de hoofdinhoud

Whiskas Kattenvoer droog kip 1+ jaar

950 g
3. 49
U

Omschrijving

VOLLEDIG DIERVOEDER VOOR VOLWASSEN KATTEN.

Ingrediënten

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip in de lichtbruine brokken), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken)

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden per per 100

   Bereidingswijze

   24h • Dagelijks aanbevolen hoeveelheden Kat 3 kg; Alleen droge voeding 45 g; Droge Brokjes 15 g + Maaltijdzakje* 1½. Kat 4 kg; Alleen droge voeding 55 g; Droge Brokjes 15 g + Maaltijdzakje* 2. Kat 5 kg; Alleen droge voeding 65 g; Droge Brokjes 25 g + Maaltijdzakje* 2. *100g Het is aanbevolen om een mix van WHISKAS® droge en natte voeding te geven. Bakje 100 g: 375 kcal. Voedingsadvies: Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt en pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. Meer informatie? Bezoek de website of neem contact op met de consumentenservice. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Om verstikking te voorkomen, gelieve de verpakking altijd buiten het bereik van baby's, kleine kinderen en huisdieren te houden.

   Afzender en adres

   Mars Nederland BV
   Postbus 81 5460 AB Veghel

   Disclaimer

   Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.