Boodschappen

Sheba Delices du jour traiteur selectie in saus 6 stuks

300 g
3. 35
U

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen katten.

Ingrediënten

Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers., Met rundvlees: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% rundvlees), granen, mineralen, suikers., Met eend: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% eend), granen, mineralen, suikers.

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Voedingsadvies: Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt en pas de hoeveelheden aan de behoefte van uw kat aan. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. Hoe uw kat te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg voor vers drinkwater, opdienen op kamertemperatuur en zet resterend voedsel maximaal 2 dagen in de koelkast. 24h Dagelijks aanbevolen hoeveelheden Kat van 3 kg: Alleen Maaltijdzakjes 4; Maaltijdzakje 3 + Droge Brokjes 15 g Kat van 4 kg: Alleen Maaltijdzakjes 5; Maaltijdzakje 4 + Droge Brokjes 15 g Kat van 5 kg: Alleen Maaltijdzakjes 6; Maaltijdzakje 4 + Droge Brokjes 20 g Het is aanbevolen om een mix van SHEBA® natte en droge voeding te geven. Een bakje 50 g = 40 kcal.

  Afzender en adres

  Mars Nederland BV
  Postbus 81 5460 AB Veghel

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.