Boodschappen

Sheba Delices du jour traiteur selectie in saus 6 stuks

300 g
3. 09
U

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen katten.

Ingrediënten

Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers., Met rundvlees: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% rundvlees), granen, mineralen, suikers., Met eend: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% eend), granen, mineralen, suikers.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden per per 100

   Bereidingswijze

   Voedingsadvies: Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt en pas de hoeveelheden aan de behoefte van uw kat aan. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. Hoe uw kat te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg voor vers drinkwater, opdienen op kamertemperatuur en zet resterend voedsel maximaal 2 dagen in de koelkast. 24h Dagelijks aanbevolen hoeveelheden Kat van 3 kg: Alleen Maaltijdzakjes 4; Maaltijdzakje 3 + Droge Brokjes 15 g Kat van 4 kg: Alleen Maaltijdzakjes 5; Maaltijdzakje 4 + Droge Brokjes 15 g Kat van 5 kg: Alleen Maaltijdzakjes 6; Maaltijdzakje 4 + Droge Brokjes 20 g Het is aanbevolen om een mix van SHEBA® natte en droge voeding te geven. Een bakje 50 g = 40 kcal.

   Afzender en adres

   Mars Nederland BV
   Postbus 81 5460 AB Veghel

   Disclaimer

   Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.