Boodschappen

Pedigree Hondenvoer adult lamsvlees

2,6 kg
7. 99
U

Omschrijving

Volledig droog diervoeder voor volwassen honden.

Ingrediënten

Granen*, vlees en dierlijke bijproducten (19%, waarvan 4% lam in de bruine brokjes**), oliën en vetten (waarvan zonnebloemolie 0.4%), plantaardige bijproducten (waarvan gedroogde bietenpulp 3%*), mineralen, groenten* (waarvan 0.5% gedroogde worteltjes (wat gelijk staat aan 4% worteltjes) in de oranje brokkenen 1% gedroogde erwtjes (wat gelijk staat aan 4% erwtjes) in de groene brokken**), *Natuurlijke ingrediënten., ** Bruine brokken meestal 80% van het product, oranje brokken en groene brokken meestal elk 10% van het product.

Allergie informatie

  Afzender en adres

  Mars Nederland B.V.
  Postbus 81, 5460 AB Veghel

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.