Ga naar de hoofdinhoud

Gourmet Perle duo van vlees 4 stuks

340 g
2. 79
U

Omschrijving

Volledig diervoeder voor volwassen katten.

Ingrediënten

Met kalf en eend: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalf 4%, eend 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker., Met konijn en wild: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan konijn 4%, wild 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker., Met kip en rund: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%, rund 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker., Met kalkoen en lam: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalkoen 4%, lam 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, mineralen, suiker.

Allergie informatie

 • Bevat Zwaveldioxide en sulfieten

Voedingswaarden

Voedingswaarden per per 100

  Bereidingswijze

  Voedingsadvies: Voor een gemiddelde volwassen kat (4kg), geef 3 tot 4 zakjes per dag in ten minste 2 aparte maaltijden. De volwassen gebruiksgemiddelden zijn gebaseerd op matig actieve katten bij normale omgevingstemperaturen. Individuele behoeften variëren en voedingshoeveelheden dienen, indien nodig, aangepast te worden om uw kat op een slank en gezond gewicht te houden. Serveren op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat uw kat altijd vers en schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft.

  Afzender en adres

  Nestlé Purina PetCare Nederland
  Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.