Boodschappen

1 de Beste Vaatwastabletten all in one citroen

30 Stuks
2. 89
U

Omschrijving

Vaatwastabletten

Ingrediënten

Bevat o.a. volgende ingrediënten: 5% - 15%: zuurstofbleekmiddelen. < 5%: polycarboxylaten, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, fosfonaten. Parfums, enzymen.

Allergie informatie

  Gebruiksadvies

  Voor een normaal bevuilde vaat volstaat één tablet en een programma op 50°C-55°C. Voor een sterk bevuilde vaat: 65°C.Verwijder de grove voedselresten van uw vaat en ruim de vaatwasmachine in volgens de voorschriften van de fabrikant. Leg het tablet, zonder de folie te verwijderen, in het doseerbakje van uw vaatwasmachine, de dosering is geldig voor een vaatwasmachine 12 couverts en voor alle waterhardheden. Het gebruik van separaat vaatwaszout wordt aanbevolen in gebieden met heel hard water (>28°dH). Controleer regelmatig of het filter schoon is. Niet geschikt voor in de vaatwasser: kristal, oud of handbeschilderd porselein, ongeglazuurd versierd vaatwerk, warmtegevoelig plastic, aluminium of houten voorwerpen, hoorne voorwerpen, bestek met gelijmde heften, decoratie van goud of andere kostbare metalen, koper en zilver of verzilverd vaatwerk. Alleen in vaatwassers gebruiken. Na gebruik uw handen wassen. Voorkom daarbij aanraking met natte handen.

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.