Boodschappen
ACTIE

1 de Beste Huiswijn rood bag in box

3 liter
6. 99
8.99
U
Geldig van
woensdag
22 november t/m
dinsdag
28 november 2023

Omschrijving

Rode wijn Wijn uit Spanje alc. 11,5% vol.

Ingrediënten

Ingrediënten :Wijn (SULFIET).

Allergie informatie

 • Bevat Zwaveldioxide en sulfieten

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 mlt)

 • Energie Kilojoules (kJ) 369
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 88
 • Vetten (g) , waarvan 0
  verzadigde vetzuren (g) 0
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0.7
  suikers (g) 0.7
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 0
 • Zout (g) 0.005

Gebruiksadvies

Na openen circa 4 weken houdbaar. Gekoeld serveren op ±8°C. Deze wijn is het lekkerste wanneer deze jong wordt gedronken, maar kan ook nog een jaar bewaard worden. Deze 1 de Beste Huiswijn is verpakt in en vacuüm wijntap. Dit is een systeem om tijdens gebruik uw wijn langdurig dezelfde kwaliteit te laten behouden. Na elk getapt glas "zuigt" de flexibele container zich vacuüm rondom de wijn. Dit garandeert constante kwaliteit en zorgt ervoor dat de wijn 4 weken goed blijft. 1 Druk de kartellijntjes in en haal het rondje eruit... 2 Zet het kraantje vast met het klepje... 3 Haal het beschermkapje eraf. 4 Knijp de hendels omhoog en vul het glas.

Afzender en adres

1 de Beste
Olieweg 6, 1951 NH Velsen-Noord

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.