Boodschappen

Fruity King 100% smoothie dragonfruit guave-appel

750 ml
2. 29
U

Omschrijving

Smoothie met fruitsapen fruitpuree

Ingrediënten

Ingrediënten: Appelsap 49%, Bananenpuree, appelpuree 10%, Guavenpuree 9,5%, Dragonfruitpuree 10%, Limoensap 4%, Passievruchtsap. Anti oxidant: ascorbinezuur

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 232
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 55
  • Vetten (g) , waarvan 0.2
   verzadigde vetzuren (g) 0.04
  • Koolhydraten (g) , waarvan 11.7
   suikers (g) 10.8
   Voedingsvezel (g) 1.2
  • Eiwitten (g) 0.4
  • Zout (g) 0.005

  Gebruiksadvies

  gekoeld bewaren bij max 7 graden C. Na opening nog 2 dagen houdbaar

  Afzender en adres

  PL-Drinks GmbH
  Ruckes 90 41238 Mönchengladbach

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.