Boodschappen

Pickwick Pickwick English zwarte thee

20 zakjes
Je vertrouwde English blend, een rijke melange van theesoorten uit de beste theelanden. • Theesoort: Zwarte thee • Je vertrouwde English blend • Vol van geur en smaak
1. 09
U

Omschrijving

100% zwarte thee

Ingrediënten

Ingrediënten: zwarte thee (100%).

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Schenk het kokende water (100°C) in een kopje. Laat het theezakje 2 tot 3 minuten trekken.

  Afzender en adres

  Consumentenservice
  Oosterdoksstraat 80, 1011 DK, Amsterdam, The Netherlands/ Holandsko

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.