Boodschappen

Pickwick Earl Grey zwarte thee

20 zakjes
Een heerlijk lichte en frisse theemelange. De geliefde, karakteristieke smaak van earl grey komt van bergamot, een citrusvrucht. bull; Theesoort: Zwarte thee bull; Licht en fris van smaak bull; Met de karakteristieke smaak van bergamot
1. 35
U

Omschrijving

Zwarte thee met bergamot aroma

Ingrediënten

Ingrediënten: zwarte thee*, bergamot aroma.

Allergie informatie

  Bereidingswijze

  Kokend water 100°C in een kopje schenken en het theezakje 2-3 minuten laten trekken.

  Afzender en adres

  Consumentenservice (NL)
  Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam, The Netherlands/ Holandsko

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.