Boodschappen

Starbucks Koffiecups dolce gusto cappuccino

12 stuks
4. 49
U

Omschrijving

Gebrande gemalen koffie en volle melkpoeder met suiker.

Ingrediënten

Ingrediënten: Wit cupje: Volle MELKpoeder (82,0%), suiker (17,6,7%), watervrij MELKvet. Gekleurd cupje: Gebrande gemalen koffie.

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 mlt)

 • Energie Kilojoules (kJ) 156
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 37
 • Vetten (g) , waarvan 1.6
  verzadigde vetzuren (g) 1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 4
  suikers (g) 3.6
  Voedingsvezel (g) 0.1
 • Eiwitten (g) 1.6
 • Zout (g) 0.05

Bereidingswijze

Gebruik 170ml water voor wit cupje + 30ml water voor gekleurd cupje

Afzender en adres

Nestlé Nederland
Postbus 134, 1180 AC Amstelveen

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.