Boodschappen

Nescafé Ijskoffie instant frape

10 stuks
3. 35
U

Omschrijving

Instantbereiding voor drank met koffie.

Ingrediënten

Ingredienten: suiker, oploskoffie (9,5%), aroma's, zout

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 310
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 74
  • Vetten (g) , waarvan 1.5
   verzadigde vetzuren (g) 1.0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 11
   suikers (g) 11
   Voedingsvezel (g) 0.2
  • Eiwitten (g) 3.4
  • Zout (g) 0.14

  Bereidingswijze

  1) Doe de inhoud van een stick in een glas. 2) Voeg 180 ml koude melk toe. Het poeder is lactosevrij. Voor een volledig lactosevrije drank, gebruik een plantaardige drank of lactosevrije melk. 3) Voeg ijsblokjes toe en geniet!

  Afzender en adres

  SA Nestlé Belgilux NV
  Rue de Birminghamstraat 221 Bruxelles BE - 1070 Brussel

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.