Kanis & Gunnik Dark Roast Koffiepads

36 stuks
Een rijke melange van donker gebrande Arabica- en Robustabonen voor een koffie met een volle en krachtige smaak. • Een sterke koffie • Smaaksegment Intens: Intens & Krachtig • Te gebruiken in SENSEO® koffiepadmachines • Binnen één minuut een vers kopje koffie
3. 55
U

Omschrijving

Gemalen koffie in pads

Voedingswaarden

Voedingswaarden per

  Bereidingswijze

  Koffiepads zijn geschikt voor gebruik in een koffiepad-apparaat. Plaats de koffiepad(s) met de bolle zijde naar beneden in de padhouder. Voor 1 kopje koffie plaats een koffiepad in de 1-kops padhouder. Voor 2 kopjes koffie plaats twee koffiepads in de 2-kops padhouder. Plaats de padhouder in het apparaat . Sluit het deksel goed en druk op de knop voor een of twee kopjes koffie.

  Afzender en adres

  JACOBS DOUWE EGBERTS B.V.

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.