Boodschappen

Illy Lungo Classico Koffiecups

10 stuks
Een milde en gebalanceerde melange met tonen van karamel, oranjebloesem en jasmijn, met een zoete nasmaak. Speciaal gemalen voor de perfecte Lungo. • Smaakintensiteit 05 (schaal 01-09) • 100% Arabica bonen • Te gebruiken in Nespresso® koffiemachines Merk van een derde partij die niet verbonden is met illycaffé S.p.A. Zie lijst van geschikte koffiemachines op www.illy.com.
4. 99
U

Omschrijving

GEMALEN KOFFIE IN CAPSULES.

Bereidingswijze

Te gebruiken in koffiemachines van Nespresso* *Merk van een derde partij die niet verbonden is met illycaffè S.p.A. en/of Jacobs Douwe Egberts. Voor een gedetaileerde lijst van geschikte machines ga naar www.illy.com

Afzender en adres

Jacobs Douwe Egberts
Oosterdoksstraat 80 1011 DK Amsterdam The Netherlands

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.