Boodschappen

1 de Beste Koffiecups cappuccino sterkte 4

16 Stuks
Maak zelf een heerlijke cappuccino met de koffiecups van 1 de Beste. En dat voor de laagste prijs! Je zet in een mum van tijd een romige cappuccino. Hiervoor gebruik je 2 cups. Uit de bruine koffiecup komt espresso en uit de witte koffiecup komt melk en melkschuim. Met de verfijnde smaak geniet je van een heerlijk koffiemoment. Je gebruikt de capsules voor in een Dolce Gusto apparaat.
3. 25
U

Omschrijving

Capsules met gebrande en gemalen koffie Capsules met volle melkpoeder, suiker en roompoeder

Ingrediënten

Ingrediënten :Koffiecapsule: gemalen koffie*. Melkcapsule: 70% volle MELKPOEDER, 17% suiker, 12% roompoeder (MELK), natuurlijk aroma. *Rainforest Alliance gecertificeerd. Lees meer op ra.org.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Soja
 • Bevat Melk(eiwit)
 • Bevat Lactose

Voedingswaarden

Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 mlt)

 • Energie Kilojoules (kJ) 145
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 35
 • Vetten (g) , waarvan 1.665
  verzadigde vetzuren (g) 0.947
 • Koolhydraten (g) , waarvan 3.49
  suikers (g) 3.424
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 1.415
 • Zout (g) 0.05

Gebruiksadvies

Gebruik vers koud water en volg de aanwijzingen van uw apparaat en op de bovenzijde van de verpakking. Stel het apparaat in op 6 streepjes voor de melk (200 ml) en 1 streepje voor de koffie (40 ml).

Bereidingswijze

Geschikt voor Nescafé Dolce Gusto® koffiemachines.

Afzender en adres

1 de Beste
Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.