Boodschappen

Fernandes Super pineapple

1,5 liter
Fernandes Super Pineapple is een tropische frisdrank met ananas smaak. Het product komt oorspronkelijk uit Suriname. De 1,5L PET fles is ideaal om samen te delen tijdens een maaltijd. - Tropische frisdrank met ananassmaak
2. 09
U

Omschrijving

FRISDRANK MET ANANASSMAAK.

Ingrediënten

Ingrediënten: Koolzuurhoudend Water, Suiker, Voedingszuur (E330) Aroma, Stabilisatoren (E1450, E445, E444), Conserveermiddel (E202), Antioxidant (E300), Zoetstoffen (E950, E955), Kleurstof (E160a).

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 178
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 42
  • Vetten (g) , waarvan 0
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 10.4
   suikers (g) 10.4
  • Eiwitten (g) 0
  • Zout (g) 0

  Afzender en adres

  Coca-Cola European Partners BV.
  Postbus 8775, 3009 AT Rotterdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.