Boodschappen

Chouffe Blond Soleil

4 x 330 ml
Het bekende, Belgisch blond kabouterbier. De combinatie van een frisse en bloemige smaak zorgt er voor dat dit bier nooit zwaar aanvoelt. • Eerste Belgische craft bier • Blond bier die door gebalanseerde smaken nooit zwaar aanvoelt
7. 99
U

Omschrijving

BIER

Ingrediënten

Water, GERSTEMOUT, invertsuikerstroop, TARWEMOUT, ROGGEMOUT, hop, gist, curaçao

Allergie informatie

  • Bevat Gerst
  • Bevat Rogge
  • Bevat Tarwe

Afzender en adres

BRASSERIE D'ACHOUFFE SA
ACHOUFFE 32 - 6666 ACHOUFFE/ WIBRIN - BELGIË

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.