Boodschappen

Siebrand Limoncello likorette

700 ml
6. 79
U

Omschrijving

Limoncello likorette

Bereidingswijze

Serveersuggesties In de zomer Heerlijk over het ijs of te combineren met tonic of sparkling wine (3 delen tonic of wijn, 1 deel Limoncello). In de winter In de winter een scheutje Limoncello door de thee, een aanrader.

Afzender en adres

Siebrand BV
Postbus 121 8260 AC Kampen Nederland

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.