Boodschappen

Portion Frost Varkenshaas 2 stuks

250 g
3. 99
U

Omschrijving

Samengesteld uit stukjes vlees / diepvries. Varkensvleesbereiding

Ingrediënten

95% varkensvlees, water, dierlijk eiwit (varken), antioxidanten: E331* en E301*, gedroogde glucose siroop, aroma, stabilisator: E407*, *Door EU goedgekeurde hulpstof.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per per 100g)

  • Energie Kilojoules (kJ) 421
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 99
  • Vetten (g) , waarvan 1.6
   verzadigde vetzuren (g) 0.7
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0.5
   suikers (g) 0.5
  • Eiwitten (g) 21
  • Zout (g) 0.22

  Bereidingswijze

  Ontdooi het vlees 6-8 uur voor gebruik in de koelkast. Bak de varkenshaas regelmatig draaiend in ca. 10 minuten licht rosé. Tenslotte naar smaak peper, zout en kruiden opstrooien

  Afzender en adres

  Portion Frost Consumentenservice
  Postbus 137, 7390 AC Twello Nederland.

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.