Boodschappen

Heijs Braadkuiken

1 kg
3. 78
U

Omschrijving

Braadkuiken met eetbare organen. Diepvries.

Ingrediënten

Ingredienten: Kip

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 694
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 166
  • Vetten (g) , waarvan 9.9
   verzadigde vetzuren (g) 2.5
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0
   suikers (g) 0
  • Eiwitten (g) 19.3
  • Zout (g) 0.14

  Gebruiksadvies

  Let op, geef schadelijke bacteriën geen kans. Zorg daarom dat deze bacteriën niet via de verpakking, uw handen of het keukengerei in uw eten terecht komen. Maak dit vlees door en door gaar om deze bacteriën uit te schakelen.

  Bereidingswijze

  Ontdooiadvies: ontdooi de kip een nacht van tevoren uit de verpakking in de koelkast. Verwijder de volgende dag het ontdooivocht en trek het zakje eruit. Laat de kip goed uitlekken en dep droog met keukenpapier. Bereidingsadvies: braad de kip in een voorverwarmde oven op 180°C of braadpan met gesloten deksel in ca. 60 minuten goudbruin en gaar.

  Afzender en adres

  Gebroeders Heijs B.V.
  Postbus 77, 9350 AB Leek Holland

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.