Boodschappen

Vis Marine Wilde zalm

250 g
3. 35
U

Omschrijving

Roze zalmfilet (Oncorhynchus gorbuscha), diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :Roze zalm (Oncorhynchus gorbuscha) (VIS) Gevangen in de noordwestelijke Stille Oceaan (FAO 61) met korven en vallen (A*) / Gevangen in de noordoostelijke Stille Oceaan (FAO 67) met ringnetten en kruisnetten (B*). *Exacte herkomst staat met letter weergegeven achter de lotcode.

Allergie informatie

 • Bevat Vis

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 416
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 99
 • Vetten (g) , waarvan 2.5
  verzadigde vetzuren (g) 0.6
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0
  suikers (g) 0
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 19
 • Zout (g) 0.25

Gebruiksadvies

Bewaaradvies: Koelkast: 24 uur na aankoop Diepvries* (-6°C): enkele dagen na aankoop Diepvries** (-12°C): 2 weken na aankoop Diepvries*** (-18°C): zie houdbaarheidsdatum Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Waarschuwing: Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis zijn achtergebleven.

Bereidingswijze

De zalmfilets uit de verpakking halen en voor bereiding in de koelkast laten ontdooien. Na ontdooien binnen 24 uur consumeren. Voor consumptie volledig doorgaren. Koekenpan: verhit vloeibare margarine of (olijf)olie en bak de ontdooide zalmfilets gedurende 4-6 minuten. Halverwege keren. Oven (180°C): leg de ontdooide zalmfilets in een afgedekte ovenschaal en laat deze 13-15 minuten garen in een voorverwarmde oven.

Afzender en adres

Vis Marine
Postbus 80 4153 ZH Beesd

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.