Boodschappen

Bonduelle Jonge velderwtjes

400 g
1. 99
U

Omschrijving

Jonge velderwtjes, diepgevroren

Ingrediënten

Ingrediënten: Jonge velderwtjes. Kan SELDERIJ bevatten.

Allergie informatie

 • Kan sporen bevatten van Selderij

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 287
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 68
 • Vetten (g) , waarvan 0.8
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 7.5
  suikers (g) 6.4
  Voedingsvezel (g) 5.2
 • Eiwitten (g) 5.2
 • Zout (g) 0.01

Gebruiksadvies

Met deze bereidingstijd krijg je groenten met een bite. Wil je het anders, verleng de bereidingstijd en proef tussendoor of het naar wens is. Voor voedselveiligheid en kwaliteit, volg de bereidingsinstructies op de verpakking. Zorg ervoor dat het product volledig is gekookt of opgewarmd volgens de aanbevelingen. Houd het product bevoren tot aan het moment van bereiden.

Bereidingswijze

[ "Koekenpan of wok: Verhit wat olie of boter in de pan. Roerbak de nog bevroren jonge velderwtjes ca. 4 minuten.", "Kookpan: Voeg de bevroren jonge velderwtjes toe aan ruim kokend water. Verwarm ze daarna ca. 6 minuten." ]

Afzender en adres

Bonduelle
Postbus 28058 NL-5602 JB Eindhoven

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.