Boodschappen

1 de Beste Tuinerwten wortelen

500 g
98
U

Omschrijving

Tuinerwten en wortelen, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :50% tuinerwten, 50% wortelen.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 184
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 44
  • Vetten (g) , waarvan 0.7
   verzadigde vetzuren (g) 0.2
  • Koolhydraten (g) , waarvan 4.9
   suikers (g) 3.5
   Voedingsvezel (g) 3.4
  • Eiwitten (g) 2.8
  • Zout (g) 0.025

  Bereidingswijze

  Pan: Breng in een pan 200 ml. water aan de kook. Voeg de bevroren groente toe en breng opnieuw aan de kool. Vanaf het kookpunt nog 4-6 minuten zachtje laten garen. Afgieten en naar wens op smaak brengen. Magnetron (700W): Doe 200 g. bevroren groente met 50 ml. water in een afgedekte magnetronschaal en verhit 8 minuten. Roer halverwege de bereidingstijd even door. Afgieten en naar wens op smaak brengen.

  Afzender en adres

  Detailresult Groep N.V.
  Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk. klantenservice@detailresult.nl

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.