Boodschappen

1 de Beste Mexicaanse groente

450 g
1. 89
U

Omschrijving

Mix van 25% wortelen, 20% tuinerwten, 20% maïs, 20% sperziebonen en 15% rode paprika, diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten :25% wortelen, 20% tuinerwten, 20% maïs, 20% sperziebonen, 15% rode paprika.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 233
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 56
  • Vetten (g) , waarvan 0.7
   verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 8.3
   suikers (g) 3.4
   Voedingsvezel (g) 3.2
  • Eiwitten (g) 2.4
  • Zout (g) 0.02

  Bereidingswijze

  Bereidingswijze: De groenten voor gebruik niet ontdooien. Pan: De bevroren groentemix met een beetje water aan de kook brengen. Laat de groenten 5 à 6 minuten zachtjes doorkoken. Afgieten en naar wens op smaak brengen. Magnetron (900W): De bevroren Mexicaanse mix met een beetje water in een schaal doen. De schaal afdekken en voor 200g 5 minuten verwarmen. Afgieten en naar wens op smaak brengen. Bij een afwijkend vermogen of afwijkende hoeveelheid de bereidingstijd verlengen of verkorten. Koekenpan/wok: Verhit op hoog vuur 2 eetlepels olie. Zodra de olie verhit is, voeg je de bevroren groenten toe. Roerbak dit vervolgens 5 tot 6 minuten totdat al het vrijgekomen vocht verdampt is en de groenten beetgaar zijn.

  Afzender en adres

  Detailresult Groep N.V.
  Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk. klantenservice@detailresult.nl

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.