Boodschappen

1 de Beste Gehakte spinazie

800 g
98
U

Omschrijving

Gehakte spinazie deelblokjes, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten: spinazie.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 114
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 27
  • Vetten (g) , waarvan 0.6
   verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 2
   suikers (g) 0
   Voedingsvezel (g) 3
  • Eiwitten (g) 2
  • Zout (g) 0.09

  Bereidingswijze

  [ "Pan: doe 400 g bevroren spinazie in een pan en verwarm 10 minuten op matige temperatuur. Regelmatig roeren en naar wens op smaak brengen. Eenmaal verwarmde spinazie niet opnieuw opwarmen.", "Magnetron (700 Watt): doe een portie bevroren spinazie (200 g) in een magnetronbestendige schaal. Dek de schaal af en verwarm gedurende 12 minuten. Doorroeren en naar wens op smaak brengen. Eenmaal verwarmde spinazie niet opnieuw verwarmen." ]

  Afzender en adres

  Detailresult Groep N.V.
  Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk. klantenservice@detailresult.nl

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.