Boodschappen

1 de Beste Gebroken sperziebonen

500 g
83
U

Omschrijving

Gebroken sperziebonen, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :gebroken sperziebonen.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 143
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 34
  • Vetten (g) , waarvan 0.1
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 5.4
   suikers (g) 1.2
   Voedingsvezel (g) 2.1
  • Eiwitten (g) 1.8
  • Zout (g) 0.013

  Bereidingswijze

  Pan: (hele verpakking) De bevroren sperziebonen in water 8 tot 10 minuten koken. Eventueel naar wens zout aan het water toevoegen. MAGNETRON (800 Watt): Verwarm circa 450 gram bevroren sperziebonen met circa 2 eetlepels water in een afgedekte voor de magnetron geschikte schaal gedurende 12-15 minuten. Halverwege de bereidingstijd de sperziebonen goed doorroeren. (1 portie: 200g) de bevroren sperziebonen (200 g) met een beetje water aan de kook brengen, ca; 4 minuten zachtjes laten doorkoken. Afgieten en naar wens op smaak brengen. Magnetron 700W: de bevroren sperziebonen (200 g) met een half kopje water in een schaal doen. Afdekken en 10 min. op de hoogste stand verwarmen. Halverwege de bereidingstijd even doorroeren. Afgieten en naar wens op smaak brengen.

  Afzender en adres

  Detailresult Groep N.V.
  Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk. klantenservice@detailresult.nl

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.