Boodschappen

1 de Beste Bloemkoolroosjes

450 g
97
U

Omschrijving

bloemkoolroosjes, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten: bloemkool

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 94
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 23
  • Vetten (g) , waarvan 0.4
   verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 1.8
   suikers (g) 1.2
   Voedingsvezel (g) 2.3
  • Eiwitten (g) 1.8
  • Zout (g) 0.03

  Bereidingswijze

  Pan: breng in een pan water aan de kook, voeg een portie bevroren bloemkool (200 g) toe. Breng opnieuw aan de kook en laat het 4 tot 6 minuten garen. Afgieten en naar wens op smaak brengen. Magnetron (800 Watt): doe een portie bevroren bloemkool (200 g) in een magnetronbestendige schaal, voeg 2 eetlepels water toe en dek de schaal af. Verwarm 8 tot 10 minuten en roer halverwege de bereidingstijd nog even door. Afgieten en naar wens op smaak brengen.

  Afzender en adres

  Detailresult Groep N.V.
  Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk, klantenservice@detailresult.nl

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.