Boodschappen

1 de Beste Mango

250 g
1. 39
U

Omschrijving

Mango, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :Mango.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 274
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 65
  • Vetten (g) , waarvan 0.2
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 14.3
   suikers (g) 13.9
   Voedingsvezel (g) 1.6
  • Eiwitten (g) 0.6
  • Zout (g) 0.003

  Gebruiksadvies

  BEREIDEN DOE JE G'WOON ZOLeg de gewenste hoeveelheid aardbeien op een bordje en laat 60 tot 80 minuten ontdooien op kamertemperatuur of 3 uur in de koelkast. Tip: haal het diepvriesfruit de avond ervoor uit de vriezer en leg het in een glazen schaaltje in de koelkast. Zo kun je het 's ochtends meteen gebruiken!

  Bereidingswijze

  leg het fruit op een geschikte schotel. Laat 1 uur ontdooien op kamertemperatuur of 3 uur in de koelkast.

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.