Boodschappen

1 de Beste Bramen

250 g
1. 59
U

Omschrijving

Bramen, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :bramen.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 226
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 53
  • Vetten (g) , waarvan 0.2
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 10.56
   suikers (g) 8.03
   Voedingsvezel (g) 2.31
  • Eiwitten (g) 1.2
  • Zout (g) 0

  Bereidingswijze

  Open het doosje met de scheurstrip aan de bovenzijde en haal de sachet met bevroren fruit eruit. Doseer de gewenste hoeveelheid op een schaal of bord en laat het fruit gedurende 60 tot 80 minuten ontdooien op kamertemperatuur of gedurende 3 uur in de koelkast. Serveertip: Lekker in smoothies met vruchtensap, melk of met yoghurt, op cake of op ijs.

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 2538, 4140 VB Leerdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.