Ga naar de hoofdinhoud

Aviko Zoete aardappel frites

450 g
2. 79
U

Omschrijving

Frites van zoete aardappel, gecoat, voorgebakken, diepvries.

Ingrediënten

Zoete aardappelen, raapzaadolie, gemodificeerd zetmeel, rijstebloem, dextrine, zout, rijsmiddel (E450, E500), kleurstof (paprika-extract), verdikkingsmiddel (E415)

Allergie informatie

 • Vrij van Gluten
 • Vrij van Lactose
 • Vrij van Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden per Per 100g

 • Energie Kilojoules (kJ) 700
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 170
 • Vetten (g) , waarvan 7.5
  verzadigde vetzuren (g) 1.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 22
  suikers (g) 7.1
  Voedingsvezel (g) 3
 • Eiwitten (g) 1.5
 • Zout (g) 0.4
 • Vitamine A (mcg) 265000

Bereidingswijze

[ "Airfryer: verwarm de airfryer voor op 180°C. Bak porties van 300g in 8 minuten krokant. Let op: bij de bereiding van zoete aardappel frites in de airfryer kan sneller verbranding optreden.", "Oven: verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel porties van 450g over de bakplaat met bakpapier. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende 15 tot 20 minuten. Tussentijds eenmaal omdraaien.", "Friteuse: verhit vloeibaar frituurvet of olie tot max. 175°C. Frituur porties van 450g gedurende 3 minuten. Frituur niet te donker en frituur kleinere porties minder lang. Elke friteuse is anders, bovenstaande is dan ook een richtlijn.", "Voor gebruik niet ontdooien. Friteuse: verhit vloeibaar frituurvet of olie tot max. 175°C. Frituur porties van 450g gedurende 3 minuten. Frituur niet te donker en frituur kleinere porties minder lang. Elke friteuse is anders, bovenstaande is dan ook een richtlijn. Oven: verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel porties van 450g over de bakplaat met bakpapier. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende 15 tot 20 minuten. Tussentijds eenmaal omdraaien. Airfryer: verwarm de airfryer voor op 180°C. Bak porties van 300g in 8 minuten krokant. Let op: bij de bereiding van zoete aardappel frites in de airfryer kan sneller verbranding optreden. Variatie Tip Varieer Sweet potato blokjes eens met: * een lekker fris zure tomaten salade met balsamico en lavendel * lamskoteletjes van de grill of barbecue * een chili limoensaus/dip of bestrooi de frietjes na bereiding eens met zeezout en fijn gesneden verse koriander." ]

Afzender en adres

Aviko Consumentenservice
Antwoordnummer 4502, 7220 AA Steenderen

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.