Boodschappen

Aviko Oma's smulfriet

750 g
De Aviko smulfriet van oma wordt gemaakt van grofgesneden aardappelen. Door de lekkere, volle smaak van de aardappel proeft het alsof je de patat helemaal zelf gemaakt hebt.

 • Extra dikke friet
 • Gemakkelijk te bereiden in frituur, oven of airfryer
 • Patat gemaakt van de lekkerste aardappelen
 • Extra lekker met mayonaise of jouw favoriete saus
2. 59
U

Omschrijving

Aardappelproduct, voorgebakken, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten: aardappelen, zonnebloemolie.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 550
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 130
  • Vetten (g) , waarvan 3
   verzadigde vetzuren (g) 0.4
  • Koolhydraten (g) , waarvan 22
   suikers (g) 0.8
   Voedingsvezel (g) 2.5
  • Eiwitten (g) 2.5
  • Zout (g) 0.1

  Bereidingswijze

  [ "Voor gebruik niet ontdooien. Oven: Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel porties van ongeveer 500g over de bakplaat met bakpapier. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende 15 tot 20 minuten. Tussentijds eenmaal keren. Elk apparaat is anders; bovenstaande bereidingswijzes zijn dan ook richtlijnen.", "Voor gebruik niet ontdooien. Friteuse: Verhit vloeibaar frituurvet of olie tot max. 175ºC. Frituur porties van ongeveer 500g gedurende 3 tot 5 minuten. Frituur niet te donker en frituur kleinere porties minder lang. Elk apparaat is anders; bovenstaande bereidingswijzes zijn dan ook richtlijnen.", "Voor gebruik niet ontdooien. Airfryer: Verwarm de airfryer voor op 180ºC. Bak porties van 750g gedurende 13 minuten. Tussentijds eenmaal omschudden. (Gebaseerd op gebruik van een airfryer XL). Elk apparaat is anders; bovenstaande bereidingswijzes zijn dan ook richtlijnen." ]

  Afzender en adres

  Aviko Consumentenservice
  Antwoordnummer 4502, 7220 AA Steenderen

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.