Boodschappen

1 de Beste Aardappelschijfjes

600 g
99
U

Omschrijving

voorgebakken aardappelschijfjes, diepvries

Ingrediënten

Ingrediënten :97% aardappelen, 3% zonnebloemolie.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 607
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 144
  • Vetten (g) , waarvan 3
   verzadigde vetzuren (g) 0.4
  • Koolhydraten (g) , waarvan 25.5
   suikers (g) 0.2
   Voedingsvezel (g) 2.7
  • Eiwitten (g) 2.4
  • Zout (g) 0.23

  Bereidingswijze

  Friteuse (175°C): Bak het diepgevroren product 4-6 minuten in frituurolie op 175°C. Pan: Op een laag vuur de aardappelschijfjes ca. 10 minuten bakken. Regelmatig omkeren. Oven (200°C) : Bak het diepgevroren product in één laag 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Airfryer (200°C): Bak het diepgevroren product (500g) 10-15 min in een voorverwarmde airfryer op 200°C.

  Afzender en adres

  Detailresult Groep N.V.
  Olieweg 6 1951 NH Velsen-Noord

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.